Voetbal kijken op Amazon Fire TV Stick

Wil je op Amazon Firestick TV voetbal kijken? Wil je op donderdag of zondag een wedstrijd buiten je huis zien? Wordt u te sedentair tijdens het sporten? De Amazon Firestick is een van de verschillende opties om het spel vast te leggen. Het is een van de eenvoudigste methoden om de game te bekijken als je een van deze gadgets hebt. Met het niveau van concurrentie op deze markt kan geen enkele verkoper het zich veroorloven er zwijgzaam over te blijven.Amazon heeft veel moeite gedaan om extra mogelijkheden toe te voegen aan de Fire Heart TV Stick. Van standaard tv-streaming tot live tv, Alexa 4K-spraakbesturing en mogelijk meer, we hebben een lange weg afgelegd. Steeds meer sporten beschikbaar maken op Amazon is een manier om een concurrentievoordeel te behalen. Liefhebbers van sport zullen zich verheugen!

Sinds Amazon een deal heeft gesloten met de NFL om 11 games gratis uit te zenden, is voetbal kijken op een Amazon Firestick nog nooit zo eenvoudig geweest. Donderdagavondvoetbal is al beschikbaar op Amazon Firestick, en het is gratis als je een Amazon Prime-lid bent. Het begon in september 2018 en speelt zich af in elf wedstrijden gedurende het seizoen, afhankelijk van wanneer je dit leest, kun je nog iemand pakken. De eerste wedstrijd werd uitgezonden op 27 september toen de Minnesota Vikings tegenover de Los Angeles Rams stonden.

Pre-shows, advertenties en de hele ervaring komen allemaal aan bod. Op donderdagavond werden ook de volgende wedstrijden op televisie uitgezonden. Amazon Prime-leden kunnen donderdagavond de Fox Streams-game op Fire TV bekijken zonder dat ze extra apps nodig hebben. Er zijn andere mogelijkheden als je Amazon Prime niet hebt.

CBS-toegang

CBS Access, dat $ 6 per maand kost en NFL-games omvat, is ook toegankelijk op een Firestick. Je kunt alle games die deel uitmaken van de CBS Plus Super Bowl bekijken totdat de licentie in 2022 verloopt. Constructie, pre-game materialen en advertenties zijn allemaal inbegrepen in de game.Ik heb de gratis commerciële versie niet geprobeerd, die $ 10 per maand kost. De CBS-app kan net als elke andere app op een Amazon Firestick worden geïnstalleerd en je kunt deze gebruiken om alle inhoud te bekijken die via het pakket is verkregen.

NFL zondag

DirecTV's NFL Sunday Ticket biedt de meest uitgebreide voetbalverslaggeving van alle streamingdiensten. Het bevat alle zondagspellen en een aantal extra functies, afhankelijk van welke van de drie pakketten je koopt. U kunt DirecTV veilig op de Amazon Fire Stick installeren en vanaf daar toegang krijgen tot alle inhoud van de service. NFLSundayTicket wordt geleverd in drie verschillende sets.TV To Go, NFLundayTicket.TV Max en de laatste NFL Game Pass. Geen enkele is betaalbaar en biedt verschillende niveaus van inhoud, afhankelijk van uw behoeften.

NFL-pas

Een andere manier om de game te bekijken is met de NFL Game Pass, waarvoor een abonnement vereist is. Voorheen kon de app alleen worden gebruikt om oude games of games die al waren afgelopen, te bekijken, maar nu kan hij ook worden gebruikt om live games, pre-season games en volledige herhalingen van eerdere games te bekijken. Het is een waardevolle bijdrage die high-definition voetbalcontent biedt. Het is echter nogal prijzig, elk seizoen $ 99, maar als je een fan bent, is dat een klein bedrag om te betalen, denk ik.

Kijk ESPN

Maandagavond voetbal is onderdeel van het streamingpakket van ESPN. U kunt de WatchESPN-app op een Firestick installeren en deze gebruiken om alle games op het kanaal op uw Fire TV in te voeren nadat deze is ingesteld. Voor voetbal is ESPN voldoende, hoewel het de typische grondige dekking mist. Als voetbal echter een van je favoriete sporten is, is de ESPN-app logischer.

HULU Live TV

HULU Live TV heeft ook ESPN en zal bij WatchESPN, FOX Sports Go en NBC Sports controleren of ze beschikbaar zijn. Het is niet de meest uitgebreide dekking, maar als je al voor Hulu betaalt, krijg je veel voetbalspullen voor een fractie van de kosten. Met een Firestick en de Hulu-app heb je moeiteloos toegang tot Hulu en ga je vanaf daar verder.

SLING TV

Voetbal is ook beschikbaar op Sling TV, die op een Firestick kan worden geïnstalleerd. De service controleert FOX Sports Go, NBC en WatchESPN voordat toegang wordt verleend tot voetbal van FOX, NBC en ABC. Als je geabonneerd bent op deze diensten of een pakket hebt gekocht dat ze allemaal bevat, ben je klaar om te gaan. Sling TV heeft een massa inhoud voor alle smaken, niet alleen voetbal, dus als je meer wilt gewoon een spel, het is misschien de moeite waard om te bekijken.

Als je nog steeds niet verder kunt gaan met Hoe je voetbal kunt kijken op Amazon Fire TV Stick, moet je in realtime contact opnemen met technisch specialist Amazon contact Nederland om direct hulp te krijgen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly