Oplossen: Facebook-nieuwsfeed werkt niet Not

Als uw Facebook-nieuwsfeed niet werkt en u niet zeker weet waarom, moeten de stappen in het volgende artikel u laten zien hoe u het probleem kunt oplossen en Facebook zonder problemen kunt gebruiken op uw apparaten. Lees verder om erachter te komen hoe.

De nieuwsfeed van mijn telefoon werd gisteren niet vernieuwd. Het werd helemaal leeg weergegeven en ik nam aan dat het te wijten was aan een mobiel probleem met Facebook. Ik heb vandaag hetzelfde meegemaakt toen ik me aanmeldde op mijn werkcomputer. Er wordt niets in mijn nieuwsfeed geladen omdat deze leeg is.

Als u zich in de hierboven beschreven positie bevindt, werkt uw Facebook-nieuwsfeed niet en kunt u de meest recente updates van uw vrienden en familie niet lezen. Er zijn een aantal andere Facebook-gebruikers die hetzelfde probleem hebben als jij. De infrastructuur van Facebook verandert regelmatig en als gevolg daarvan werkt de nieuwsfeed af en toe niet meer.

Als het je ondanks verschillende pogingen niet lukt om de stream te laten werken, moet je meer onderzoeken om te bepalen wat het probleem veroorzaakt. Het is mogelijk dat iets wat u niet goed doet op uw apparaat ervoor zorgt dat de feed niet wordt bijgewerkt. De stappen in het volgende artikel laten u zien hoe u het probleem met de Facebook-feed op uw apparaat kunt oplossen.

Oplossen: Facebook-nieuwsfeed werkt niet [6 oplossingen]

In dit gedeelte van de cursus leert u hoe u de Facebook-feedfunctie op uw telefoon of tablet kunt laten werken. In totaal worden in dit gedeelte zes opties gepresenteerd om u te helpen bij het oplossen van het probleem en het bekijken van de meest recente feed in uw Facebook-account.

Methode 1. De site is niet beschikbaar

Het eerste dat u moet doen, is controleren of de Facebook-website actief is. Het is mogelijk dat het hele Facebook-netwerk offline is vanwege een technisch probleem, in welk geval de nieuwsfeed die je bekijkt een gecachte versie is.

Als dit het geval is, kun je niet veel anders doen dan wachten tot de servers van Facebook weer online zijn. Mogelijk wilt u een paar minuten of uren wachten voordat het Facebook-netwerk is hersteld. U kunt de site vervolgens in uw browser vernieuwen om toegang te krijgen tot de nieuwste feed.

Methode 2. Voorkeuren voor nieuwsfeeds configureren

Als je het nog niet gemerkt hebt, kun je met Facebook personaliseren hoe je nieuwsfeed wordt weergegeven in je account. Wat u in uw account ziet, kan het gevolg zijn van wijzigingen die u heeft aangebracht in uw nieuwsfeedinstellingen.

Om dit te controleren, gaat u naar uw Facebook-account in een browser en selecteert u Nieuwsfeedvoorkeuren van het pijl-omlaagsymbool bovenaan. Sla de instellingen op als u klaar bent. Vernieuw de site en uw feed wordt zonder problemen bijgewerkt.Pas je instellingen aan als het menu wordt geopend, zodat de nieuwe berichten altijd bovenaan worden weergegeven. Sla de instellingen op als u klaar bent. Vernieuw de site en uw feed wordt zonder problemen bijgewerkt.

Methode 3. Update de Facebook-app

Of je nu problemen hebt met de nieuwsfeed in de Facebook-app op je apparaat, kijk of er een update beschikbaar is. De meest recente updates verhelpen problemen met de app op uw apparaat, zodat u kunt genieten van een bugvrije platformervaring.

Ga gewoon naar de Apple Software Store of de Google Play Store en upgrade uw app naar de meest recente versie. Het zou waarschijnlijk het probleem met de nieuwsfeed moeten oplossen waarmee u momenteel op uw apparaat wordt geconfronteerd.

Methode 4. Gegevens en cache van de app wissen

Het is mogelijk dat de Facebook-app van uw apparaat een enorme hoeveelheid cachebestanden heeft verzameld, wat nu het probleem veroorzaakt. Als dat het geval is, verwijdert u met een paar tikken de gegevens en cachebestanden van de app van uw apparaat.

Open de app Instellingen op uw Android-apparaat en selecteer Apps. Selecteer Applicatielijst, tik op Facebook, tik op Opslag en tik vervolgens één voor één op de pictogrammen Gegevens wissen en Cache wissen.

Methode 5. Installeer de app opnieuw

U kunt de Facebook-app opnieuw op uw apparaat installeren als het probleem met uw nieuwsfeed niet is opgelost door de app-gegevens te wissen. Hiermee worden alle app-bestanden volledig van uw apparaat verwijderd en worden nieuwe uit de app store geïnstalleerd.

Verwijder hiervoor de Facebook-app van uw apparaat. Ga dan naar je app store en download en installeer de app nogmaals op je apparaat. Het probleem met de nieuwsfeed moet worden opgelost met de nieuwste app.

Hoe een back-up van Facebook naar computer te maken

Als je veel Facebook-gegevens op je smartphone hebt staan ​​en niet het risico wilt lopen deze te verliezen door een van de reparatiemethoden, moet je een back-up maken van je Facebook-berichten en foto's op je computer.

Met een druk op een paar knoppen kunt u met AnyTrans een back-up maken van Facebook-berichten en foto's op uw pc.Het enige dat u nu hoeft te doen, is het soort inhoud selecteren waarvan u een back-up wilt maken, en de software doet de rest. Hieronder volgen enkele van de redenen waarom het gebruik van AnyTrans om de taak uit te voeren wordt aanbevolen:

  • Zet al uw Facebook-inhoud in één keer over van uw smartphone.
  • Breng uw Facebook-gegevens van geval tot geval over van uw smartphone.
  • Uw bestanden worden veilig en beveiligd verzonden.
  • Behoud de kwaliteit van de overgedragen foto's.

Als u denkt dat het logisch is dat u de AnyTrans-app gebruikt om een ​​back-up van Facebook op uw computer te maken, gaat u als volgt te werk.

Stap 1 Download AnyTrans gratis op uw computer. Start de app en verbind uw apparaat met uw computer.

Stap 2 Klik op het tabblad Apparaatbeheer op de startpagina van AnyTrans> Klik op de knop Inhoud naar Mac.

Stap 3 Selecteer de fotocategorieën die u wilt overbrengen> Klik op de knop Selecteren om de uitvoermap op te halen> Klik op de knop met de pijl naar rechts om een ​​back-up van Facebook-foto's naar Mac te starten.

Je bent klaar om te gaan. Je computer heeft met succes een veilige back-up gemaakt van je Facebook-dingen. U kunt nu uw apparaat gebruiken om te communiceren met Facebook-materiaal zoals u dat wilt, in de wetenschap dat uw waardevolle afbeeldingen op uw computer zijn opgeslagen.

Het komt neer op

Of uw Facebook-nieuwsfeed nu niet wordt bijgewerkt of helemaal niet werkt, de hierboven beschreven stappen zouden het probleem moeten oplossen en u toegang geven tot de meest recente ontwikkelingen in uw Facebook-account. We hopen dat u de gids nuttig vindt.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze Facebook bellen technische experts.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly