Hoe los je PayPal-inlogproblemen op?

Online betalingssystemen hebben de afgelopen jaren de traditionele betalingssystemen volledig vervangen. Deze systemen bevatten enkele van de premiumfuncties die ze gebruiksvriendelijk maken, naast het bieden van een veilige omgeving voor betalingen.

Ondanks het feit dat er momenteel veel actieve betalingssystemen zijn, is PayPal een geldtransferservice die de voorkeur geniet van consumenten over de hele wereld. En het beste is dat de gebruikers zelfs online aankopen kunnen betalen met PayPal.Toch zijn er momenten waarop consumenten moeite hebben met deze fantastische service.

Veel consumenten hebben onlangs geklaagd over het onvermogen van PayPal om betalingen te verwerken. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers die advies zoeken over het oplossen van Paypal-problemen dit artikel raadplegen voor meer informatie.

Procedure om inlogproblemen met PayPal op te lossen om de betaling uit te voeren

Over het algemeen treft dit probleem niet-rekeninghouders die verplicht zijn de PayPal-service te gebruiken, omdat ze de service alleen met een beperking worden aangeboden. Niet-accounthouders kunnen hun creditcard slechts 15 keer en voor maximaal $ 4000 in hun leven gebruiken, volgens de beperkingen van PayPal.

Bovendien hebben veel accounthouders last van dit probleem, maar ze kunnen dit probleem eenvoudig oplossen door de genoemde instructies te volgen.

 1. Het is mogelijk dat de status van het gebruikersaccount wordt beperkt. Om dit te valideren, kan de klant naar de officiële website gaan en de resolutie bekijken.
 2. Bovendien kan de gebruiker de limiet van de creditcard verifiëren, omdat de kans groot is dat hij eroverheen is gegaan.
 3. Ten slotte moet de gebruiker bepalen of hij al dan niet voldoende geld heeft om een betaling uit te voeren.

Als een gebruiker nog steeds problemen ondervindt bij het mislukken van betalingen, kunnen ze gerust contact opnemen met de PayPal-ondersteuning om de benodigde hulp te zoeken.

Andere problemen met PayPal en manieren om ze op te lossen

Problemen bij het inloggen

Sommige klanten hebben problemen gehad met inloggen op hun accounts vanwege verloren wachtwoorden. Het opnieuw instellen van het accountwachtwoord is de snelste oplossing om inlogproblemen met PayPal op te lossen.

 1. De gebruiker moet naar de inlogpagina gaan om zijn wachtwoord opnieuw in te stellen.
 2. Ga nu naar de pagina voor problemen met inloggen en volg de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 3. Voer vervolgens het e-mailadres van uw PayPal-account in en ga verder.
 4. Vraag daarna een verificatiecode aan om de identiteit van het account te bevestigen.
 5. En zodra het account is geverifieerd, kan de gebruiker een nieuw wachtwoord voor het account maken en de wijzigingen opslaan.

PayPal-account vergrendeld

Slechts een paar mensen hebben geklaagd dat hun PayPal-rekeningen zijn vergrendeld. In dergelijke gevallen kan de gebruiker contact opnemen met het resolutiecentrum voor hulp. De gebruiker moet echter de volgende informatie verstrekken wanneer hij contact opneemt met een ondersteuningspersoon om de authenticiteit van de account vast te stellen.

 1. Het e-mailadres dat is gebruikt om in te loggen op het account
 2. Telefoonnummer gekoppeld aan account
 3. Verklaring van PayPal-creditcard of betaalpas gekoppeld aan PayPal

Dit is dus de volledige informatie over het tijdig oplossen van Paypal-problemen. Voor meer informatie en hulp kan men contact opnemen met het ondersteuningscentrum en toegang krijgen tot ononderbroken PayPal-services.

Waarom werkt een PayPal-rekening niet meer?

PayPal is een online betalingssysteem dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. PayPal is in bijna elk land beschikbaar waar online geldoverdrachten mogelijk zijn. Het helpt bij de afschaffing van de verouderde techniek van geldoverdracht.

PayPal is een zeer efficiënte manier om geld te verzenden. Het maakt het proces ook gemakkelijker. Stel dat u klaar bent om geld naar iemand te sturen en dat uw account niet meer werkt. Dat zou echt een irritante situatie zijn. Welnu, als u met een dergelijk probleem te maken heeft, laten we dan eens kijken wat daar de redenen voor zijn en hoe u contact kunt opnemen met de PayPal-klantenservice om het probleem op te lossen.

 1. Misschien is uw PayPal-rekening onvoldoende gefinancierd.
 2. De website van PayPal is niet beschikbaar wanneer u deze probeert te gebruiken.
 3. Het is mogelijk dat u een niet-bevestigd account gebruikt.
 4. De bankrekening of creditcard die u gebruikt, is nog niet geverifieerd.

Dit zijn dus de belangrijkste redenen waarom PayPal-stappen werken. U kunt het hulplijnnummer bellen dat door PayPal wordt verstrekt om met een van de hulpagenten van het klantenserviceteam van PayPal bellen te praten en zij zullen u begeleiden bij het oplossen van het probleem waarmee u te maken heeft.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly