Hoe Facebook-evenementen aan iPhone-agenda toe te voegen

Facebook herinnert je er goed aan om je Facebook-vrienden op hun verjaardagen te wensen via waarschuwingen. Deze herinneringen worden echter vaak verloren of vergeten tussen een hele reeks andere Facebook-berichten. Als gevolg hiervan kunt u essentiële Facebook-evenementenschema's en verjaardagsherinneringen missen. Dit probleem heeft een eenvoudige oplossing.

Wanneer u Facebook-evenementen aan uw iPhone-agenda toevoegt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het controleren van Facebook en uw iPhone-agenda op herinneringen aan gebeurtenissen of verjaardags- en jubileummeldingen. Het spreekt voor zich dat het handmatig invoeren van elke gebeurtenis in uw iPhone-agenda lang zou duren. Hoe u Facebook-verjaardagen kunt synchroniseren met de iPhone-agenda iOS 12 is net zo eenvoudig als het volgen van deze stapsgewijze stappen.

Rechtstreeks synchroniseren met de iPhone:

Installeer en start eerst de Facebook-app. Gebruik uw Facebook-login en wachtwoord om in te loggen. Als de app al is geïnstalleerd, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2: Open de Facebook-app en ga naar Instellingen. De kalender zal er zijn.

Stap 3: Schakel de kalender in door erop te tikken. Hiermee worden Facebook-evenementen automatisch aan je iPhone-agenda toegevoegd.

Op een Windows-computer:

Stap 1: Open uw systeembrowser en log in op Facebook.

Stap 2: Selecteer 'Evenementen' in het menu aan de linkerkant van uw scherm. Hierdoor worden automatisch alle evenementen in uw Facebook-agenda weergegeven.

Stap 3: Het instellingensymbool, dat lijkt op een klein tandwiel of een tandwiel, bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer het door erop te klikken.

Stap 4: Selecteer 'Exporteren' in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5: Je ziet een kleine pop-up met twee links om de evenementen uit je Facebook-agenda te exporteren. De eerste link exporteert verjaardagen, terwijl de tweede link andere evenementen exporteert. Afhankelijk van welke van deze twee u wilt synchroniseren met uw iPhone-agenda, klikt u met de rechtermuisknop op een van hen. Als u beide wilt synchroniseren, herhaalt u het proces met de tweede link. Wanneer u met de rechtermuisknop klikt, krijgt u de optie om het linkadres te kopiëren, afhankelijk van uw browser kan het jargon enigszins verschillen, zoals de snelkoppeling kopiëren of de locatie van de koppeling kopiëren.

Stap 6: E-mail deze link naar het e-mailadres dat u op uw iPhone gebruikt.

Stap 7: Ga op je iPhone naar 'Instellingen' en selecteer 'Account toevoegen'. Selecteer op het volgende scherm 'Overige'.

Stap 8: Selecteer 'Abonnementskalender toevoegen' in het gedeelte 'Agenda'. Kopieer en plak de link uit uw e-mail in dit vak. Klik daarna op Volgende en vervolgens op Opslaan.

Op een Mac:

Stap 1: Log in op uw Facebook-account en klik op 'Evenementen' aan de linkerkant van het scherm.

Stap 2: Je wordt naar de pagina 'Evenementen' gestuurd, waar alle komende evenementen worden vermeld. U zult een klein vakje aan de rechterkant van de onderkant van het scherm ontdekken dat aangeeft dat u uw afspraken kunt toevoegen aan verschillende agenda's zoals Outlook en de Apple-agenda als u naar de onderkant van het scherm gaat. Je moet aankomende verjaardagen en evenementen afzonderlijk bijhouden. Je hebt de mogelijkheid om een van beide toe te voegen en de andere niet als je dat niet wilt. Als je beide wilt toevoegen, volg dan de onderstaande stappen nogmaals voor de tweede link.

Stap 3: Afhankelijk van wat u wilt synchroniseren, klikt u op de link met de tekst 'Aankomende evenementen' of 'Verjaardagen'. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd of u deze pagina wilt inschakelen om 'Agenda' te openen. Toestaan moet worden geselecteerd.

Stap 4: In het volgende pop-upvenster ziet u een URL die al in een vak is getypt en moet u op "Abonneren" klikken.

Stap 5: De informatie van uw agenda-abonnement verschijnt in het volgende vak. Zorg ervoor dat u iCloud selecteert als uw opslaglocatie. Druk vervolgens op de knop 'Ok'.

Hierdoor wordt je Facebook-agenda op al je Apple-apparaten gesynchroniseerd en je zult zien dat je iPhone-agenda nu je Facebook-evenementen weergeeft.

Zodra de kalender is gesynchroniseerd, wordt deze van tijd tot tijd automatisch bijgewerkt als je ervoor kiest om naar aankomende evenementen te gaan of wanneer je nieuwe vrienden toevoegt. Zo blijf je op de hoogte, zelfs als je niet bent aangemeld bij Facebook.

We hebben geprobeerd alle mogelijke snelle en eenvoudige antwoorden op uw vragen op te nemen. Volg de gegeven methoden en instructies zorgvuldig om het probleem op te lossen. Neem voor verder probleem contact op met Facebook bellen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly